Jajce Online je nezavisni portal grada Jajca, koji na potpuno objektivan i transparentan način informira javnost o dešavanjima i događajima iz Jajca, Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Ideja o osnivanju jajce-online.com potekla je iz činjenice da Jajčani, ma gdje se nalazili, zaslužuju da iz ‘prve ruke’ saznaju sve novosti i događaje vezane za svoj grad – objektivno, na vrijeme i bez bilo čije cenzure.

Jajce Online je najposjećeniji jajački portal ikada, koji je za četiri godine postojanja zabilježio više od 12.500.000 posjeta, sa dnevnim prosjekom između 10.000 i 15.000 posjeta. Također, među tri je najposjećenija portala u regiji Srednje Bosne, sa tendencijom stalnog povećanja dnevne posjete.

Jajce Online tim čine mladi ljudi, entuzijasti koji svome gradu žele samo najbolje. U današnjem vremenu informacija je postala jedna od najvažnijih i najskupljih stvari, pa je iznimno važno da što brže i što kvalitetnije stigne do svojih krajnjih korisnika.

Upravo to i jeste naš glavni cilj. Iako svi volimo pohvale na račun svoga rada, Jajce Online prednost daje kritikama i sugestijama, jer samo uvažavajući njih možemo dalje napredovati i razvijati se u željenom pravcu…

OGLAŠAVANJE – GARANTIRANO NAJPOVOLJNIJE

Internet oglašavanje već odavno je postalo osnovni i najefikasniji način oglašavanja i reklamiranja. Jajce Online Vam nudi mogućnost oglašavanja putem našeg portala jajce-online.com kao i putem naše Facebook stranice.

Oglašavanje na portalu Jajce Online najbolja je opcija za sve one koji žele da njihovi proizvodi i usluge dopru do velikog broja korisnika. Pored standardnog bannera na samome portalu, Jajce Online jedini nudi neograničen broj objava na svojoj Facebook stranici koja ima preko 29.000 lajkova, što se u posljednje vrijeme pokazalo iznimno dobrim i sve važnijim oblikom reklamiranja.

Za cijene oglašavanja i sve ostale informacije molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese ili brojeva telefona navedenih na kraju teksta.

Također Vam nudimo i povoljnu mogućnost najave i promocije događaja u Vašim lokalima i poslovnim objektima, što je dakako sjajan način da privučete goste i unaprijedite svoje poslovanje!

 

Kontaktirajte nas:

e-mail: jajceonline.portal@gmail.com

mobitel: (+387) 064/437-54-88 ili 064/443-06-27

 

 

Vaš Jajce Online Team!

 

 

 

(Jajce Online/PROMO)