Udruženje-Udrugu penzionera umirovljenika općine jajce posjetili su direktor PIO-a Krnjić Zijad, predsjednik Skupštine FBiH Omer Omerefendić, IO SBK -a Sead Rosić, izaslanik načelnika općine Jajce Ismet Huskić.

Po dolasku navedenih prisutni su bili još i predsjednica U.O Hedviga Kajić, predsjednica Skupštine Nađa Kraktus, predsjednica Skupštine SBK -a Nermana Kasum, član U.O. Faruk Mulalić i sekretar Mediha Kršlak.

Razgovaralo se o radu Udruženja-Udruge,ostalih prisutnih i o radu Za voda PIO, a Krnjić je prezentirao svoj rad tokom 9 godina što se vidi da je dosta uspješan.

-Što se tiče našeg rada koji smo prezentirali gostima, oni ne da su zadovoljni nego su prezadovoljni i očarani našim prostorijama i održavanjem prostorija. Smatraju što su i izjavili da smo jedno od najboljih Udruženja u FBiH.

Obećali su svaku pomoć koja nam bude potrebna. Druženje uz razgovor se nastavilo na Plivskim jezerima u lijepom prirodnom ambijentu. Uz lijepe želje za dalju suradnju zaželjeli smo im sretan put i do skorog ponovnog susreta. Očito se vidi rad i rukovođenje ženskog kadra – navode iz Udruženja/udruge umirovljenika/penzionera općine Jajce.

 

 

 

(Jajce Online)