Atraktivna Dijana Bliznac na dobrom je putu da postane rekorderka među pjevačima s područja bivše Jugoslavije prema broju onih koji je prate na Instagramu i drugim društvenim mrežama.

Nikoga svojom ljepotom i atraktivnim izgledom ne ostavlja ravnodušnim. Oni koji posjećuju njene nastupe neće pobiti ni činjenicu da uz stas, kod Dijane ide i dobar glas. Mada se nikada nije utrkivala s kolegicama i hvalila brojem gostovanja i posjetom na nastupima, zasigurno je među rijetkima njene generacije koja bez problema može birati gdje će i koliko nastupati.

Uz nekoliko drugih projekata koje priprema, a o kojima će početkom jeseni upoznati sve one koji prate njen rad, Dijana je u posljednje vrijeme posvećena i snimanju novog albuma.

Novu pjesmu objavit će u septembru, a pratit će je i visokobudžetni spot. Bit će to najava njenog novog CD-a.

Riječ je o numeri za sada radnog naziva „Hajde, ćao, ćao“. Tekst za Dijaninu novu numeru napisala je Berina Karaga, muziku potpisuje mladi i talentirani Dino Mangafić, dok je aranžman u rukama DJ Pablo-Imperia.

Od septembra je očekuju brojne promocije, nastupi… A, do tada će Dijana „napuniti“ baterije u Turskoj, odnosno Antalijskoj regiji.

– Zasluženi odmor – smješkajući se komentira Bliznac.

A, do Dijanine nove pjesme, uživajte u hitu “TOP NOTCH“, koju s njom izvodi Elvis Kexi.

(avaz)