Uskoro koncert Miroslava Škore na stadionu Pijavice

Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe Miroslav Škoro održat će veliki koncert povodom blagdana svetog Ive u Jajcu, u subotu 23. lipnja 2018.godine.

Škoro je omiljen i rado viđen gost u Središnjoj Bosni, a svakako da će svojim nastupom uveličati blagdan svetog Ive u kraljevskom gradu.

Škoro će opjevati neke od svojih najvećih hitova poput Šumi, šumi javore, Ne vjeruje srce pameti, Ne dirajte mi ravnicu, Mata te dvije nove pjesme Vrijedilo je i Zadnja želja kojima se publika posebno veseli, jer će ih imati priliku po prvi puta čuti uživo.

Miroslav Škoro rođen je Osijeku 1962. godine. Iako diplomirani ekonomist, svoju karijeru je gradio na stihovima, izdao je 12 albuma u kojima se nalaze jedni od najljepših stihova ikad posvećenih ljubavi i domovini.

Svoju kreativnost izražavao je i na drugim poljima, pa je tako osmislio i bio voditelj dvije zabavno-glazbene emisije Država, selo, grad i Pjevaj moju pjesmu. Škoro je omiljen među domaćom publikom te uspješno puni dvorane diljem regije.

Koncert u Jajcu održat će se na stadionu Pijavice u središtu grada.

Ulaznice po cijeni od 10 Km za ovaj koncert možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:  Caffe Bunga Bunga (bivši caffe bar Hollywood), Caffe bar Milano, Caffe bar Komotin (Lučina bb), Caffe bar Martinović (Šimića polje – Divičani) te preko sustava kupikartu.ba.

 

 

(Drukciji.ba)