Veliku podršku grupi ”Pravdi za Davida” daju ne samo građani BiH i regiona, već i svijeta. I građani Jajca organizovali su potpisivanje peticije u akciji ”Pravda za Davida”, kako bi pružili podršku borbi za istinu i pravdu.

Potpisivanje peticije se nastavlja sve do petka svaki dan od 19 do 22 sata na lokaciji Caffe bar “Queen”, prostor nekadašnje Uni Credit banke. Za sve informacije možete se javiti Ekatarini Nini Ladan ili Eni Dizdar putem Fb.

Podsjetimo, veliki broj građana širom Republike Srpske i BiH organizuje potpisivanje peticije kojom se traži da se utvrdi istina o smrti Davida Dragičevića, mladića koji je nestao u noći između 17. i 18. marta, a čije je tijelo pronađeno 24. marta na ušću Crkvene u rijeku Vrbas u Banjaluci.

Na banjalučkom Trgu Krajine više od 40 dana se svakodnevno održavaju mirni protesti, s ciljem utvrđivanja istine o smrti Davida Dragičevića. Skupovi podrške organizuju se i širom Republike Srpske.

Otac nastradalog mladića Davor Dragičević poručuje da neće odustati dok se ne utvrdi potpuna istina, pozivajući na mir i dostojanstvo u borbi za pravdu.

 

(Jajce Online/agencije)