Stariji svećenik oženio se 24-godišnjim manekenom i kupio mu stan, ovaj ga ostavio

Stariji svećenik koji se razišao od mnogo mlađeg muža manekena, nakon što mu je kupio luksuzan stan u Bukureštu, nada se da će se njih dvojica pomiriti.

Penzionisani vikar, 79-godišnji Filip Klements (Philip Clements) oženio se 24-godišnjim Florinom Marinom nakon što su se upoznali na aplikaciji za upoznavanje, a danas tvrdi da je to bio njegov čin bunta protiv pravila engleske crkve, koja brani istospolne brakove.

Brak nije opstao, a nakon što je Klements prodao svoj 214.000 funti vrijedan dom u Kentu da bi Marinu kupio stan u Rumuniji, par se rastao, a svećenik je ostao bez novčića u džepu.

Sad je britanskim medijima rekao da se nada da će se pomiriti s mužem, a otkrio je i da će svog muža, koji se nakon rastave posvetio tulumima, uvrstiti u svoju oporuku.

– Moram biti realan, u avgustu ću napuniti 80 i želim ga osigurati. On je jedini kojem mogu ostaviti svoje stvari. Ne viđam svoju braću, a i njima to ne treba. Ako sve prođe dobro, bit će u mojoj oporuci – rekao je, prenosi ”Daily Mail”.

Brak sa svećenikom i pozornost koju je izazvao Marina su pretvorili u zvijezdu u rodnoj zemlji, a otada se pojavljivanja na televizijama samo nižu. S Klementsom se rastao kad on više nije htio trpjeti Marinovo stalno tulumarenje. Nakon toga, mlađi je našao novog partnera za kojeg se pohvalio da je bogatiji od Filipa.

– Rumunske televizije imaju naviku stvari pretvarati u sapunice i izmišljati stvari o običnim ljudima. Zbog toga što sam ga ostavio producenti su mu sredili spoj s tim muškarcem. Priča je namještena. Nije s njim sad u vezi, čak i ako su prije bili skupa – rekao je svećenik.

Sad se nada pomirenju.

– Oboje smo naučili nešto, oboje se moramo prilagoditi. Postojale su glasine o drugima, no on ih je negirao. Planiramo provesti septembar i Božić zajedno, nadam se da ćemo s tim opet krenuti. Ne želimo žuriti. On je mlad i ima planove. Ne mislim da ću ja brzo umrijeti, još je mnogo života u meni – rekao je svećenik.

Dodao je da se puno smiju kad su zajedno.

– On je moj muž i želim da je siguran. Ne mogu mu puno tog ostaviti sad kad sam prodao kuću. On nije sa mnom zbog novca, zna da ga nemam puno – dodao je.

Svećenikov brak ipak nije toliko simpatičan njegovom 68-godišnjem bratu Toniju (Tony).

– Govorio sam mu: ”Ne budi budala”, no sve se vrti oko tog Florina, Filip ne mari ni za kog drugog – rekao je.

 

(Avaz)