Parni valjak bez Akija: Traže nekog ko ga može zamijeniti

Aki do daljnjega neće nastupati. To je samo zbog opreza, dobro je, oporavlja se, ali još ga ne želimo opteretiti nastupima, rekao je Dino Bahtijarević, menadžer Parnog valjka. Bend će svirati na 10. rođendanu Radija Antene 17. maja u zagrebačkom klubu, no bez pjevača koji je u grupi od osnivanja 1975. godine, piše 24 sata.hr.

Aki Rahimovski (62) imao je početkom aprila lakši moždani udar. Bend je tada otkazao sve koncerte do daljnjega, a Aki nakon oporavka u toplicama još ide na pretrage, nakon kojih će se znati hoće li morati na operaciju.

– Tata je još na liječenju i odmara se. Neće biti spreman za nastupe još neko vrijeme, a svi se nadamo da će se uskoro oporaviti i početi nastupati – rekao je sin Kristijan Rahimovski (36). Pjevača za ovu priliku nije nam želio otkriti ni umjetnički direktor radija Nikša Bratoš (58). Za desetu godišnjicu izabrali su deset najizvođenijih bendova i pjevača (Psihomodo pop, Massimo, Gibonni…), a ta je lista neizostavna bez Parnog valjka.

– Oni će sigurno nastupiti, a koliko znam, Aki ide na još neke pretrage i ne bi bilo korektno od nas tražiti ga da izađe na pozornicu dok se potpuno ne oporavi. Osim toga, otkazali su nekoliko sljedećih koncerata pa je teško očekivati da će odraditi ovu gažu. Ko će ga zamijeniti, još ne mogu reći, no publika će sigurno biti zadovoljna, u to sam uvjeren. Zamjena će biti dostojna i niko neće biti razočaran – uvjeren je Bratoš.

 

(Avaz.ba)