Vrijedna donacija stigla za KK ‘Vodopad’ iz Holandije

Jajčanka Aida Hadžić, veliki prijatelj KK “Vodopad”, ponovo je bila u posjeti na proteklom treningu našem klubu.

Mladi, ali uspješni kolektiv srdačno ih je dočekao, te su naši košarkaši i treneri iskoristili priliku da se zahvale na svemu, te međusbono bolje upoznaju.

-Svi znamo kako su nam Aida i njen čovjek John Van Der Ven svojom nesebičnošću, velikim trudom i željom da pomognu našim košarkašima, donirali novu sportsku opremu. Ovaj put su još jednom pokazali koliko zaista cijene naš rad i trud i dokazali svoju dobrotu i veličinu, te su za naše košarkaše donirali novih 16 košarkaških lopti marke Molten.

Definitivno nešto što će klubu pomoći u daljnjem radu, te ga učiniti još profesionalnijim. Veliko hvala gospođi Aidi i gospodinu Johnu, te također veliko hvala uposlenicima firme WP-Haton te gospodinu Leon van der Ven i gospođi Marianne Van Der Ven Jacobs – ističu iz KK “Vodopad” Jajce.

Ovo je još jedan u nizu dokaza da dobar, predan, profesionalan, kvalitetan rad sa puno ljubavi prema sportu prije svega košarci i djeci uvijek bude prepoznat od ljudi koji nas okružuju.

-Upravo ovakve stvari će nam dati još veći podsticaj za kvalitetnijim i jačim radom, kako bi naš grad predstavili u što ljepšem svijetlu. Još jednom veliko hvala našim prijateljima. ističu iz kluba.

 

 

(kk vodopad)