Nakon dvije vezane pobjede Kraljevi gostuju u Tešnju. Utakmica se igra u sutra 15. aprila 2018.godine sa početkom u 16.30 sati. Sudiće je Kenan Bajraktarević iz Orašja, mjesta iz kojeg dolazi naš protivnik u 23. kolu.

Na tabeli se Metalleghe BSI nalazi na 10. mjestu sa 28 bodova ( 7 7 7 26:26) dok je TOŠK 13.-ti sa 20 osvojenih bodova (6 2 13 23:33). Kraljevi imaju seriju od 7 kola bez poraza ( 4 pobjede i 3 remija ).

„ Nakon pobjeda nad Olimpikom i Bratstvom u utakmicama u kojima je presudio jedan gol, nastavili smo sa dobrim radom, nismo se opustili. U nastavak sezone ulazimo mirniji i rasterećeniji pa bi trebali pružati još bolje igre, „ istakao je mladi napadač Neven Vujica.

Kraljevi će u Tešnju nastupiti bez teško ozlijeđenog Gorana Markovića kojeg u utorak očekuje operacija, a još nekolicina provtimaca ima lakše ozlijede zbog rada u nemogućim uvjetima Mračaja.

„ Sa nestrpljenjem očekujem utakmicu u Tešnju. Vjerujemo u sebe i svoje mogućnosti. Znamo da TOŠK-u bodovi mnogo znače, no ko god izađe na teren daće svoj maksimum. Svi se nadamo pozitivnom rezultatu i nastavku naše bodovne serije,“ naglašava Ivan Tankuljić.

U jesenjem dijelu sezone Kraljevi su na Mračaju slavili protiv TOŠK-a sa 4:1.

 

 

(metalleghe bsi)