Jajce: Miroslav Jovišević i Lovro Martinović pobjednici tradicionalnog Uskršnjeg turnira

U prostorijama ŠK Jajce u Domu kulture u Jajcu 04.04.2018 godine odigran je tradicionalni Uskršnji turnir. Turnir, na kojem je nastupilo 20 igrača iz Jajca i Šipova te domaći igrači iz dijaspore (Hrvatska i Njemačka) odigran je u sedam kola po švicarskom sustavu sa tempom igre 10 minuta po igraču.

Nakon odigranih veoma uzbudljivih i kvalitetnih partija, pobjednik turnira je Miroslav Jovišević, igrač ŠK „Vitorog“ iz Šipova sa osvojenih 6 bodova, ispred Josipa Maričića, Adina Tatarevića i Lovre Martinovića sa osvojenih 5 bodova, te petoplasiranog Ivana Marčete sa 4,5 osvojenih bodova. Daljnji poredak: Imamović Esad, Štrkalj Stipan, Vojnović Ivica, Vojo Crepulja i Petar Radumilo sa osvojenih 4 boda…

Novčane nagrade petorici prvoplasiranih igrača uručio je predsjednik Kluba gospodin Zoran Crnoja.

Nakon toga uslijedio je petominutni brzopotezni turnir „cuger“. Natjecalo se 16 igrača u sedam kola po švicarskom sustavu. Pobjednik turnira je Lovro Martinović, igrač ŠK „Jajce“ sa osvojenih 6 bodova ispred Fahrudina Mecavice sa osvojenih 5,5 bodova i Miroslava Joviševića iz Šipova sa osvojenih 5 bodova koji su novčano nagrađeni!

Posebna zahvala igračima na fer i korektnoj igri.

 

 

(Jajce Online)