Belma Tvico – Vibrance AW 2018/19 kolekcija na Paris Fashion Weeku

Nakon što je aktuelnu proljeće/ljeto 2018 Infinity kolekciju predstavila u oktobru prošle godine u luksuznom lancu hotela The Westin Paris, ovaj put je kao mjesto showrooma odabran Studio Zeta showroom, na osnovu poziva upućenog Belmi, koji se nalazi u Artcurial, prelijepom neoklasičnom izdanju koje se nalazi u ulici Avenue Montaigne, gdje su smješteni najveći svjetski brendovi i najskuplji hoteli.

Kolekcija je ovaj put privukla veliku pažnju kupaca sa Bliskog Istoka, tako da, nakon što se u Parizu od februara već može kupiti kolekcija proljeće/ljeto 2018, Belma Tvico kreacije će se od  augusta moći kupiti i na Bliskom Istoku.

Mnogo modnih influencera i francuskih glumica je bilo u showroomu, a neke od njih poput Zita Vass, Teodora Djukic, Ablasofy, Sara Waka, Gaia Weiss su se pojavile u Belminim krecijama na predstavljanju nove kolekcije poznatog brenda Cesare Paciotti u najluksuznijem Ritz Paris hotelu na Place Vendome.

Nakon što je bila na prezentaciji Infinity kolekcije u Sarajevu, francuska glumica Julie Judd je i ovaj put posjetila showroom sa svojom agenticom i dogovarale kreacije koje bi Julie trebala nositi na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu.

Sa poznatim ukrajinskim modelom Yulianom Korotkova je sniman editorijal za američke modne magazine, a koji će biti objavljeni u mjesecu aprilu.

(24SATA.INFO)