Jajački karatisti učestvuju na 27. Grand prix Croatia

Najveći karate spektakl u Hrvatskoj, 27. Grand prix Croatia ove godine okupit će ponajbolje evropske i svjetske karate majstore iz 25 država.

U tri dana turnira, od 12. do 14. siječnja u Sportskoj dvorani Samobor borit će se natjecatelji u mlađim i starijim kategorijama, a svakako je najatraktivnija Senior-open kategorija čiji nagradni fond iznosi 5 tisuća eura.

Na ovom prestižnom turniru nastupit će i karatisti iz Jajca.

-Velika nam je čast učestvovati na jednom od najjačih evropskih turnira. Boje našeg kluba i grada branit će Tomislav Katić (15) u borbama, te Una Cerić-Zulum (11) i Azra Hadžić (6) u katama. Pod zastvaom našeg kluba u borbama nastupit će još i Armin Mehić i Ismail Zolota iz KK “Vezir”-Travnik te Faruk Kadrić član KK “Stari grad” Sarajevo, rekao je Ante Katić, trener KK “Kumite” Jajce.

Publié par Kumite Jajce sur dimanche 7 Janvier 2018

Grand prix Croatia organizira Hrvatski karate savez uz tehničku pomoć Karate Klub Samobor, a suorganizator natjecanja je Grad Samobor. Pokrovitelji Grand prixa su Zajednica sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, te Turistička zajednica grada Samobora.

 

(Jajce Online)