2017. godina polako se bliži kraju pa je to vrijeme u kojem se i zbrajaju dostignuća, kako sportska tako i u svim ostalim segmentima kluba.

Kraljevi će proteklu godinu pamtiti po jednom ogromnom uspjehu i iskustvu, igranju u Premijer ligi BiH gdje su ostvarili mnoge sportske podvige. Savladan je Čelik na Bilinom polju, Sarajevo na Koševu, Zrinjski Pod Bijelim brijegom, Široki na Pecari…

Mnogi poznavatelji sportskih prilika u BiH nogometu odali su priznanje Kraljevima, ne samo na igrama nego i na sveukupnom organizacionom ustroju. A jedan od njih je stabilna financijska situacija koja je omogućila da Metalleghe BSI poštuje dogovorene uvjete i rokove sa nogometašima koji imaju redovne financijske naknade.

Stoga je Uprava kluba odlučila da u dane božićnih i novogodišnjih Blagdana prigodnim iznosom dodatno nagradi sve nogometaše i uposlenike kluba! A to je veoma rijedak ili možda čak i jedini takav primjer u bh.nogometu.

Svaki nogometaš, trener, uposlenik kluba za svoj rad treba da bude i adekvatno nagrađen, jedan je od osnovnih postulata na kojima se temelji sportska filozofija NK Metalleghe BSI a koja će i u narednim godinama biti osnov sportskog i organizacionog rasta, naglašavaju iz Metalleghe BSI.

U odličnom ozračju tako Kraljevi prelaze u 2018. godinu a svim svojim članovima, navijačima, simpatizerima. Ovom prilikom Uprava kluba želi sretne božićne i novogodišnje blagdane!

 

 

 

(metalleghe bsi)