Posljednja emisija ZMBT showa u 2017. godini je završena. Sada imamo 24 takmičara koje već 05. januara gledamo sve zajedno u specijalnoj emisiji uživo u kojoj vas očekuju brojna iznenađenja.

I u večerašnjoj emisiji, baš kao i prethodnoj iz svake grupe je ispadao po jedan takmičar. Žiriju nije bilo ni malo lako, osobito u baražnom dijelu u kojem su se našli Mirza Karabegović i Mustafa Mekanić, koji su se čak dva puta natpjevavali. U dalje takmičenje plasirao se Mirza Karabegović koji je ipak bio znatno bolji po mišljenju stručnog žirija.
 
Prednovogodišnja emisija je zaista bila puna lijepih pjesama, emocija, pravo praznično osvježenje. Sigurni smo da će emisija koja nas očekuje 05. januara biti veliki izazov za naš žiri, ali i takmičare.
 
U dalje takmičenje, plasirali su se: Almin Selimović, Hajra Vikić, Eldar Srkalović, Haris Džananović, Melisa Alihodžić, Adnan Kotorić, Mirza Karabegović, Faruk Zjajo, Jasmin Jahić, Abida Piralija, Armin Zukić te Muharem Hadrović. 

 

Oni koji su imali manje sreće su: Amar Horman, Adna Gurda, Mustafa Mekanić i Mumin Hasanbašić.

Sigurni smo da će svi oni svoje putovanje u ZMBT showu pamtiti kao nešto lijepo što se dogodilo u 2017. godini, te u 2018.-u ući sa novim ambicijama, voljom i željom za uspjehom. U muzici. U životu. Mi im to od srca i želimo.

Svim našim gledateljima, #ZMBT8 želimo ugodne i sretne Novogodišnje praznike, da vam svaki dan bude ispunjen pjesmom i dobrim raspoloženjem. A za to smo, zna se, zaduženi mi, stoga budite uz nas i 05. januara, kada vas očekuje nešto potpuno novo i nepredvidivo.

Do tada, uživajte u videu (ispod) koji smo izdvojili kao jednu lijepu poruku koju nosi ZMBT show.

 

(hayat.ba)