PERO PROSLAVILO 12 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA U JAJCU

Nakon obilježavanja obljetnica prodajnih centara u Varešu, Maglaju i Zenici, poslastica za kraj – proslava 12 godina uspješnog rada Prodajnog centra u Jajcu.

U četvrtak, 7.12.2017. godine, menadžment firme „PERO“ Zenica d.o.o. sa uposlenicima iz Zenice i Jajca je priredio zabavu za svoje vjerne kupce, poslovne partnere i majstore.

U svom obraćanju gostima vlasnik i direktor Perić Mladen je poručio: „Sudeći po svemu ova godina je bila jako uspješna, rekordna, uspješnija od prošle. Namjerno želim biti optimističan  ne bih li ovaj optimizam prebacio na sve vas, i nekako da me čuju i ova djeca koja odlaze iz ove zemlje. Želim poslati poruku da se u ovoj zemlji može i dobro raditi i dobro živjeti. Trebamo ostati ovdje, boriti se, živjeti i uživati u ovoj krasnoj zemlji.“ Potom se zahvalio timu svojih uposlenika na svom uloženom trudu i postignutim rezultatima.

Na poslovnom objektu Prodajnog centra u Jajcu se trenutno radi niz rekonstrukcija, tačnije cijeli projekat energetske efikasnosti, odnosno utopljavanja objekta.

Proslava 12. godišnjice je  protekla u odličnoj atmosferi Hotela „Plivsko jezero“ u Jajcu, uz odličan performan benda „Emilli“ iz Jajca.

Dio atmosfere prikazujemo u galeriji fotografija.

(Jajce Online)