U Jajcu je nedavno održana osnivačka skupština Udruge/udruženja ugostitelja s područja naše općine u kojoj su se vlasnici, uglavnom uslužnih i ugostiteljskih objekata, udružili s ciljem da prevaziđu teško stanje i probleme u kojima su se našli u posljednje vrijeme, piše Jajce Online.

Na osnivačkoj skupštini donesena je odluka da će udrugu voditi predsjednik Tončo Ladan s dopredsjednikom Mihretom Huskićem, te tajnikom Ivanom Miketom

U Upravni odbor udruge izabrani su: Ibrahim Ganibegović, Darko Petonjić, Ivan Jakešević, Matija Čavka, Selvedin Meštrovac i Vinko Bogić.

Prema riječima Tonče Ladana, predsjednika Udruge, prevashodan cilj je udruživanje radi boljeg djelovanja.

-Već duže vrijeme prepoznajemo potrebu za osnivanjem Udruge koja za svoju svrhu i cilj ima okupljanje i zaštitu prava i interesa svojih članova, fizičkih i pravnih osoba, koji se bave ugostiteljskom djelatnošću, rekao je Ladan.

Uskoro planiraju napraviti radni sastanak na kojem se mogu pridružiti i ostali ugostiteljski radnici s područja naše općine.

-Ovom prilikom želimo prenijeti poruku svim našim kolegama da naša Udruga ne pravi razliku između „velikih“ i „malih“, između „bitnih“ i „nebitnih“, već se zalaže i radi na jedinstvenom cilju osiguranja uvjeta za bolje sutra u ovom gradu, rekao je on.

Porgram i plan rada Udruge biće prezentiran kroz 15-tak dana.

 

 

(Jajce Online)