Đuro: Dino Dvornik me spasio za vrijeme rata

Glumac i muzičar Branko Đurić Đuro, legendarni član Top liste nadrealista i frontmen Bombaj štampe, otkrio je da mu je u vrijeme rata na našim prostorima veliku pomoć pružio hrvatski muzičar Dino Dvornik.

U showu “Tvoje lice zvuči poznato” Đuro je član žirija, a na temu Dine Dvornika došli su nakon što je glumac Branislav Lečić izveo pjesmu “Jače manijače” od Dvornika.

Branko se prisjetio prijateljstva s poznatim hrvatskim pjevačem koji mu je puno značio:

“Bio je strašan tip, žao mi je što je tako brzo otišao. Bio je jedan od najboljih ljudi koje sam poznavao u ono vrijeme rata, kad smo svi išli na svoju stranu. Ja sam preko Hrvatske došao u Sloveniju. On je taj čovjek koji mi je pomogao da kroz Hrvatsku prođem do Slovenije. Bio je veliki, obožavao sam ga i sada ga obožavam”, rekao je Đuro.

Inače, u posljednjoj objavi na Instagramu Đuro se oprostio od svog velikog prijatelja i kolege Nedžiba Nene Jeleča, muzičara, producenta i ton majstora. Jeleč je svirao bas u grupama Kongres, Vatreni poljubac, a kao producent radio je s Hari Mata Harijem, Hankom Paldum, Tomom Zdravkovićem, Bombaj štampom i drugim.

“Jako će mi nedostajati tvoj dječački smijeh. Zbogom, mili. Rijeka suza za tebe…. Neno Jeleč”, napisao je Đuro uz zajedničku fotografiju.

 

(Fokus.ba)