Aplikacije koje će vam pomoći u organizovanju svakodnevnih obaveza

Ukoliko se na vašoj listi želja našla i odluka da ćete u ovoj godini racionalnije trošiti svoj novac i rasporediti ulaganja, kao i želja da napokon organizujete vaše fotografije i sve informacije potrebne za vaše projekte imate na telefonu, onda će vam ove aplikacije biti odličan pomagač u njihovom ostvarenju.

Osim toga, mobilni telefon vam može postati asistent koji sve potrebne podatke čuva na jednom mjestu, što će dodatno podstaći vašu motivisanost i fokusiranost.

Planirajte svoje projekte uz Trello

Ukoliko istovremeno radite na nekoliko različitih projekata, ova aplikacija će vam pomoći da sve podatke imate na jednom mjestu, organizujete dokumente i spremate datoteke.

Pratite svoje finansije uz Mint

Ova aplikacija će vam pomoći da pratite sve svoje transakcije, postavit cilj za štednju i kroz nekoliko kategorija imate uvid u svoj budžet i njegovu raspodjelu.

Organizujte svoje fotografije uz Google Photos

Ukoliko vam nedostaje memorije na telefonu, opcija spremanja fotografija unutar ove aplikacije se čini kao itekako pametna ideja. Možete ih i sortirati po grupama, kako biste ih kasnije lakše pronašli.

Kreirajte svoju to-do listu uz Any.do

Ako ste ljubitelj križanja obavljenih obaveza, a nemate uvijek kod sebe olovku i papir, ova aplikacija ima rješenje za vas. Osim toga, možete dijeliti vaše obaveze s drugim ljudima i dodati vašu listu na desktop kompjutera.

Postanite super organizovani uz Evernote

Spremite svoje ideje, dodajte razne sadržaje i video zapise unutar aplikacije koji će vam biti dostupni gdje god da ste. Pomoći će vam da radite na svojim zadacima bez obzira jeste li na putu u autobusu ili kući.

 

 

(bellamagazin)