U ponedjeljak predstava ‘Kod Tita u raju’ u Jajcu

Predstava “Kod Tita u raju”, u kojoj igraju Andrija Kovač, Ranko Goranović i Marko Vučković, biće izvedena 23. oktobra/listopada na sceni Doma kulture Jajce, s početkom od 20 sati, piše Jajce Online.

Predstava „Kod Tita u raju“ potvrdila je epitet istinskog humorističkog hita na prostoru bivše Jugoslavije i u inozemstvu, a nastala je kao produkt popularnih Indexovaca.

Ova predstava je najbolje posjećena predstava u zemljama bivše Jugoslavije, gdje je odgledana više puta od strane nekoliko milijuna ljudi.

Predstava, kako autori  kažu, mnogo govori o današnjoj političkoj i društvenoj situaciji na prostorima nekadašnje Jugoslavije i povijesnim pogreškama koje su dovele do raspada bivše države, kroz političku satiru i izvrsne imitacije poznatih političkih likova, koji će publiku nasmijati do suza.

Ne propustite pogledati šta se desi kada se Milošević i Tuđman nađu kod Tita u raju. Tito je odlučio preurediti raj, jer mu u posjetu dolazi Jovanka, a majstore će potražiti putem oglasa.

Na traženi oglas javljaju se Tuđman i Milošević i tu nastaje urnebes!

Ovo je komedija za koju uvijek se traži ulaznica više, zato požurite po svoje mjesto i budite dio najsmješnije kazališne senzacije u regiji i inozemstvu!

Ulaznice po cijeni od 7 KM mogu se kupiti u prostorijama Doma kulture Jajce.

 

 

(Jajce Online)