Mostarska umjetnica Daniela Škegro predstavila dvije knjige

 

U srijedu 11. 10. 2017. godine u Maloj dvorani u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru s početkom u 19 sati bit će predstavljena knjiga poezije ”Samo žena” te zbirka citata, mudrih misli i izreka ”Ja sam taoc svojih želja” mostarske spisateljice i glazbenice Daniele Škegro.

U programu predstavljanja knjiga sudjelovat će mostarski pjesnik Ivan Vrljić te mostarski književnik i kolumnist Veselin Gatalo. Voditelj programa bit će novinar Davor Babić. Ulomke iz ciklusa pjesama i citata kazivat će učenica Lorna Federici. Inače, Daniela Škegro rođena je u Mostaru.

Poznata je glazbenica i kantautorica. Sudionica je mnogih Međunarodnih festivala zabavne glazbe na kojim je višestruko nagrađivana. Pjesmu ”Dijete sa Neretve”, poklonila je svom gradu i svojoj Hercegovini, a to je ujedno i najava za sljedeću zbirku pjesama koja će nositi naziv ” Moja Hercegovina”.

Dosad je sudjelovala na niz književnih manifestacija širom regije. Piše i kolumne koje su rado čitane, pogotovo u dijaspori. Radi i djeluje na polju umjetnosti već duže vrijeme a svoje knjige i utiske rado će podijeliti svojim poklonicima iz rodnog Mostara

Svoje goste na promociji ova svestrana umjetnica počastila je i s nekoliko glazbenih izvedbi.

 

(Fena/hercegovina.info)