Predstavljamo vam novi izgled portala

Nakon nekoliko dana aktivnog rada, za vrijeme kojega je portal povremeno bio nedostupan, s ponosom vam predstavljamo novi dizajn portala Jajce Online.

S obzirom na veliku posjećenost, odnosno uspješnost našeg portala, osjetili smo potrebu i dužnost da našim vjernim čitateljima, bez kojih bi naš trud bio uzaludan, predstavimo novu, funkcionalniju i oku ugodniju verziju portala.

U novoj verziji izvršena je preglednija kategorizacija vijesti, što se naročito može primjetiti na naslovnoj stranici, zbog čega je mnogo lakše i brže doći do vijesti iz vaše omiljene ili željene kategorije.

Također, obzirom na pretežno lokalni karakter portala, sve aktuelnosti vezane za općinu Jajce možete pronaći vrlo brzo i jednostavno, sortirano u kategorije “Vijesti Jajce”, “Sport u Jajcu”, te “Kultura Jajce”.

Osim prethodno navedenog, novi dizajn portala koji je u skladu sa najmodernijim web news portalima, nudi više prostora za oglašavanje naših klijenata.

Nadamo se kako će novi izgled portala donijeti potrebnu “svježinu” i komfornost, dok će se za ažurnost i pravovremene informacije, kao i do sada pobrinuti naša redakcija.

Hvala što nam vjerujete!

 

(Redakcija/Jajce Online)